T’acompanyem per aconseguir que el teu somni es converteixi en un NIU VIU

Amb l’experiència de més de 25 anys en el sector de la promoció immobiliària residencial que ens ha dut a fer més de 70.000 m² d’obra residencial promoguda, construïda i venuda, volem ser la teva agència immobiliària de confiança per a la gestió en la intermediació en la compravenda d’immobles residencials.

-- CONSTRUIM EL TEU HABITAT​

Per professionalitat, trajectòria i confiança. No som uns nouvinguts, sabem del que parlem i sabem fer la nostra feina per què ens apassiona.

-- KNOW HOW

Perquè volem acompanyar-te en tot el procés amb el nostre know how i d’aquesta forma la compra, venda, lloguer o construcció o inversió de l’actiu immobiliari serà per tu un procés del tot gratificant.

-- ACOMPANYAMENT

Perquè entenem que la compra d’un actiu és una decisió molt important i volem estar al teu costat en tot el procés perquè el resultat final sigui el desitjable.

-- SOM EXPERTS

Perquè som experts en el que fem i volem que els nostres esforços es concentrin en aconseguir la plena satisfacció de les persones que confien en nosaltres.

EL NOSTRE EQUIP

L’Àlex i la Carme són l’ànima de Niu Viu. Destaquen pels seu tracte proper, l’acompanyament en qualsevol procés immobiliari i la seva professionalitat.

QUI SOM
QUI SOM

“Tots aquests anys d’experiència en el sector immobiliari ens permet comptar amb els millors professionals de cada camp amb qui confiem plenament: economistes, arquitectes, arquitectes tècnics, interioristes, comercials i publicistes. Valorem enormement el contacte amb les persones. És la clau de l’èxit”

Treballem amb el portal immobiliari més important

QUI SOM