T’acompanyem per aconseguir que el teu somni es converteixi en realitat

Amb l’experiència de més de 25 anys en el sector de la construcció i les reformes que ens ha dut a fer més de 70.000 m² d’obra residencial promoguda, construïda i venuda, volem ser la teva constructora de confiança per a la gestió de les teves obres o reformes.

-- CONSTRUIM la teva vivenda

Per professionalitat, trajectòria i confiança. No som uns nouvinguts, sabem del que parlem i sabem fer la nostra feina per què ens apassiona.

-- REFORMEM LA TEVA LLAR

Perquè volem acompanyar-te en tot el procés amb el nostre know how i d’aquesta manera la reforma de la teva llar serà per tu un procés del tot gratificant.

-- ACOMPANYAMENT

Perquè entenem que una obra és una decisió molt important i volem estar al teu costat en tot el procés perquè el resultat final sigui el desitjable.

-- SOM EXPERTS

Perquè som experts en el que fem i volem que els nostres esforços es concentrin en aconseguir la plena satisfacció de les persones que confien en nosaltres.

EL NOSTRE EQUIP

L’Àlex i la Carme són l’ànima de Niu Viu. Destaquen pels seu tracte proper, l’acompanyament en qualsevol procés de construcció i la seva professionalitat.

QUI SOM
QUI SOM

“Tots aquests anys d’experiència en el sector de la construcció i les reformes ens permet comptar amb els millors professionals de cada camp amb qui confiem plenament: economistes, arquitectes, arquitectes tècnics, interioristes, comercials i publicistes. Valorem enormement el contacte amb les persones. És la clau de l’èxit”

Tots els projectes són únics.

Explica'ns la teva idea i t'assessorarem perquè triïs la reforma que millor s'adapta a tu.